ÖPPNA TILLFÄLLEN I HÖST: Heldag om neuroledarskap + halvdags introduktion till coachande förhållningssätt

Vi erbjuder dessa tillfällen som fortbildning i form av  öppna föreläsningar för den som är intresserad.

15/11 kl 9-12, kaffe från 8.30, pris: 700kr ex moms 
Halvdagen passar dig som vill få en uppfräschning efter att ha gått utbildning hos oss och dig som är allmänt nyfiken på vad ett cochande förhållningssätt innebär utan att ha gått tidigare utbildning.
Ur dagens innehåll: -Hur kan vi använda coachande kommunikation i vardagen?   -Vad är viktigt för att den ska fungera väl? Hemma och på jobbet, ”Rötterna” m.m.   -Introduktion till neuroledarskap

3/12 kl 9-16.30; kaffe från 8.30, pris: 1900kr ex moms
(lunch äts på stan efter eget val)
En dag som handlar om hjärnan, kopplad till kommunikation, bemötande och välbefinnande. Neuroledarskap, dvs den senaste hjärnforskningen knuten till beteenden i vardagen, är ett område där vi själva vidareutbildat oss de senaste tre åren. Denna kunskap har väckt stort intresse hos oss och dem vi mött och upplevs mycket användbar.Ur dagens innehåll: -Positiv psykologi, vad säger forskningen om hur vi kan påverka vårt välbefinnande/lycka? -Vad innebär det att vi styrs av hjärnans princip om hot och belöning? -Hur fungerar hjärnan när det gäller vanor och förändring av beteenden? -Vad händer i hjärnan vid känslomässiga reaktioner och hur leder vi oss själva + bemöter varandra som bäst just då? -Vad kännetecknar ett ”socialt klimat” som är belönande för hjärnan, får oss att må bra och klara av förändringar bättre, och hur kan vi agera för att bidra till ett sådant i alla sammanhang? (SCARF-modellen)

PLATS: Utbildningslokalen, Ledebursgatan 3, våning 3
ANMÄL DIG: genom att maila till maria@polhagelundberg.se. Skriv i ämnesraden ANMÄLAN + datum du vill komma. Du kan självklart anmäla dig till båda samtidigt.
ANGE: Kontaktuppgifter, komplett fakturaadress och ev specialkost. Anmälan är bindande. (Du kan dock överlåta din plats till vän/kollega om du meddelar oss).