Diplomerad coach (ICF) via zoom

Just nu inga aktuella kursdatum

Anmäl dig här

Kostnadsfri introduktionsföreläsning:
Nyfiken på vad ett coachande förhållningssätt innebär?

För dig som inte gått någon utbildning i coaching hos oss tidigare och är intresserad att höra hur vi presenterar grunderna och hur vi jobbar med utbildningar. Din nyfikenhet kan vara för egen del eller för din organisation, om du vill ta reda på ifall vi kan vara en intressant samarbetspartner.

Nästa tillfälle annonseras här

  • Grunder för konstruktiv kommunikation (Vår modell: Rötterna)
  • Aktivt lyssnande
  • Effektfulla, coachande frågor som för framåt
  • GROW-modellen: en struktur som för samtal och möten framåt
  • Vi berättar mer om vad vi erbjuder i våra utbildningar

Anmäl dig här (bortse från frågan om fakturaadress i anmälningsfältet)

Mentorcoaching för diplomerade coacher

Om du vill delta i mentorcoaching baserat på ICF:s kärnkompetenser är du välkommen via zoom.
Datum: Annonseras här
Pris: 2500 ex moms per tillfälle.

Anmäl dig här

För dig som tidigare gått utbildning i coaching hos oss: uppfräschning

Känner du behov av en boost i grunderna från kursen du gått hos Polhage&Lundberg? Välkommen!

Nästa kostnadsfria tillfälle kommer att annonseras här

Anmäl dig här

Neuroledarskap + Positiv psykologi

Nästa tillfälle: Annonseras här när datum satts. OBS! Denna föreläsning (dag) kan ni beställa, skräddarsydd, till er organisation, liksom alla andra öppna kurser och dagar vi erbjuder. Kontakta oss här för dialog.

Vad får du med dig av denna dag?
Med grundläggande kunskap om hur vår hjärna styrs av vissa principer kan vi förstå så mycket mer om oss själva och andra i vardagen! Vare sig det är din kollega, din tonåring eller dig själv det handlar om. Neuroledarskap innebär alltså den senaste hjärnforskningens koppling till våra reaktioner och beteenden på jobbet och fritiden och hur mycket vi faktiskt kan påverka själva. Detta är verkligt spännande och vi är övertygade om att vi alla har nytta av detta oavsett vad vi gör till vardags!

-Hur påverkar det oss att vi styrs av behovet av mening, att vi känner obehag inför osäkerhet och förändring, att vi omedvetet leds av längtan efter snabba belöningar, att vi alla känner behovet av att få tillhöra, att vi tappar motivationen  när andra ska bestämma över oss, m.m.? Hur kan vi då leda oss själva mer konstruktivt när vi har kunskap om hjärnans grundläggande principer och vet lite om dess kemi?

-Vad händer i hjärnan när vi behöver och/eller vill förändra våra vanor och beteenden, och vad behöver vi för att lyckas förändra våra beteenden, enskilt och tillsammans?

-Vad är det som pågår i oss när vi reagerar starkt känslomässigt,  och hur tar vi bäst hand om oss själva + bemöter varandra visast just då?

-SCARF-modellen:
Vad kännetecknar ett socialt samspel, oavsett var vi befinner oss – på jobbet, i familjen eller med vänner –  som gör att hjärnan mår bra? Då vi känner kraft att engagera oss, vara fokuserade,  trivas, bry oss om andra, och tänka konstruktiva tankar? Hur kan vi agera för att bidra till ett sådant klimat i de sammanhang där vi befinner oss? Vad är utmanande och möjligheter i digitala möten, som har med detta att göra?

-Positiv psykologi:
Du får ett antal mycket praktiska tips hämtade ur forskningen kring vad vi kan påverka själva när det gäller vårt mående och vårt hoppfulla mind-set, förutsatt att vi mår hyfsat bra i grunden och vill vidareutveckla vår positiva upplevelse av vardagen.