DIPLOMERAD COACH (ICF) 9 dagar via ZOOM:

För tillfället ingen planerad utbildning

Läs mer om utbildningen här

Anmäl dig här

Introduktionsföreläsning:
Nyfiken på vad ett coachande förhållningssätt innebär?

För dig som inte gått någon utbildning i coaching tidigare och är intresserad att höra hur vi presenterar grunderna och hur vi jobbar med utbildningar. Din nyfikenhet kan vara för din egen skull, eller för din organisation, om du vill ta reda på ifall vi kan vara en intressant samarbetspartner.

När nästa datum finns, annonseras det här

 • Grunder för konstruktiv kommunikation (Vår modell: Rötterna)
 • Aktivt lyssnande
 • Effektfulla, coachande frågor som för framåt
 • GROW-modellen: en struktur som för samtal och möten framåt
 • Vi berättar mer om vad vi erbjuder i våra utbildningar

NEUROLEDARSKAP + POSITIV PSYKOLOGI föreläsning

Nästa tillfälle: Annonseras – dagen går också att boka internt för företag
kl 9.00-15.00 med paus för en timmes lunch 
Pris: 1900 kr ex moms

Vad får du med dig av denna dag?
Med grundläggande kunskap om hur vår hjärna styrs av vissa principer kan vi förstå så mycket mer om oss själva och andra i vardagen! Vare sig det är din kollega, din tonåring eller dig själv det handlar om. Neuroledarskap innebär alltså den senaste hjärnforskningens koppling till våra reaktioner och beteenden på jobbet och fritiden och hur mycket vi faktiskt kan påverka själva. Detta är verkligt spännande och vi är övertygade om att vi alla har nytta av detta oavsett vad vi gör till vardags!

 • Hur påverkar det oss att vi styrs av behovet av mening, att vi känner obehag inför osäkerhet och förändring, att vi omedvetet leds av längtan efter snabba belöningar, att vi alla känner behovet av att få tillhöra, att vi tappar motivationen  när andra ska bestämma över oss, m.m.? Hur kan vi då leda oss själva mer konstruktivt när vi har kunskap om hjärnans grundläggande principer och vet lite om dess kemi?
 • Vad händer i hjärnan när vi behöver och/eller vill förändra våra vanor och beteenden, och vad behöver vi för att lyckas förändra våra beteenden, enskilt och tillsammans?
 • Vad är det som pågår i oss när vi reagerar starkt känslomässigt,  och hur tar vi bäst hand om oss själva + bemöter varandra visast just då?
 • SCARF-modellen:
  Vad kännetecknar ett socialt samspel, oavsett var vi befinner oss – på jobbet, i familjen eller med vänner –  som gör att hjärnan mår bra? Då vi känner kraft att engagera oss, vara fokuserade,  trivas, bry oss om andra, och tänka konstruktiva tankar? Hur kan vi agera för att bidra till ett sådant klimat i de sammanhang där vi befinner oss? Vad är utmanande och möjligheter i digitala möten, som har med detta att göra?
 • Positiv psykologi:
  Du får ett antal mycket praktiska tips hämtade ur forskningen kring vad vi kan påverka själva när det gäller vårt mående och vårt hoppfulla mind-set, förutsatt att vi mår hyfsat bra i grunden och vill vidareutveckla vår positiva upplevelse av vardagen.

UPPFRÄSCHNING FÖR DIG SOM UTBILDAT DIG HOS OSS TIDIGARE 

Nästa tillfälle annonseras här
kl. 8.30-12.00
Pris: 495 kr ex moms

SÅHÄR ANMÄLER DU DIG

Maila maria@polhagelundberg.se och skriv:
* ANMÄLAN + aktuellt datum i ämnesraden.
Kontaktuppgifter samt fullständig fakturaadress, dvs. postadress samt epostadress för fakturan alt. e-faktura.

Anmälan är bindande men du kan överlåta din plats till någon annan fram till en vecka före tillfället. Du får en bekräftelse på din plats, och länk till föreläsningen mailas till dig ca 2 dagar före tillfället.